Ik was helemaal klaar met de huidige inrichting in mijn huis. Ik vond het chaotisch overkomen, maar ik had geen idee hoe ik het interieur moest gaan aanpassen. Daarom besloot ik Interieur Domestique in te schakelen, een adviseur op het gebied van interieur Breda.

logo

Zij zien mogelijkheden

Elke keer kocht ik weer iets nieuws: een beeldje, een bloempot, een kastje en ga zo maar door. Uiteindelijk paste niks meer bij elkaar. Ik heb zoveel spullen dat ik eigenlijk gewoon totaal het overzicht was verloren. Ik ben heel erg blij dat ik deze interieur adviseur heb ingeschakeld. Waar ik totaal het overzicht was verloren, zagen zij juist mogelijkheden die ik totaal niet gezien had. Je kan echt merken dat het een specialistisch bedrijf is. Zij hebben mij geholpen met al mijn interieur vragen over mijn indeling, kleur-en materiaalgebruik in huis. Daarnaast hebben zij ook een overzicht gemaakt van alle pluspunten en knelpunten van mijn interieur, met een uitgewerkt persoonlijk voorstel. Je kon ook besluiten om het bedrijf je te laten begeleiden bij de uitvoering, maar daar heb ik niet voor gekozen. Hun overzicht met alle pluspunten en knelpunten van mijn interieur en het bijbehorende voorstel hebben mijn ogen geopend. Ik heb nu een duidelijk beeld van hoe ik mijn interieur ga aanpakken.

Meer dan tevreden

Ik ben meer dan tevreden over dit interieur adviesbureau. Ik kan iedereen aanraden, die het overzicht totaal is verloren in zijn interieur, te kiezen voor interieur Domestique.

bed

kaarsen