Tegenwoordig kunt u geen boxspring meer wegdenken uit een slaapkamer! In de afgelopen jaren zijn er verschillende soorten en maten boxsprings in de markt gekomen en de mogelijkheden zijn eindeloos. Of u nu een romantische look zoekt of een moderne look, alles is mogelijk bij Slaapspecialist van der Schuit. In de showroom bij van der Schuit in Geldermalsen staan de hoog opgeleide adviseurs op u te wachten. Zij voorzien u van professioneel advies en weten als geen ander waar u op moet letten als u een boxspring wilt aanschaffen. Slaapspecialist van der Schuit heeft ook naamsbekendheid in de omgeving van Utrecht, Nijmegen en Den Bosch. Bij van der Schuit kunt u ook online uw boxspring bestellen. Door de jarenlange ervaring die van der Schuit u te bieden heeft bent u in goede handen. Bent u op zoek naar een stevig matras of wilt u een matras wat met u mee veert? Bij van der Schuit vertellen ze u graag meer over de vele mogelijkheden voor het samenstellen van uw gewenste boxspring. Naast een hard of zacht matras, wel of geen topdek heeft u een ruime keuze in verschillende stoffen. Kiest u voor een lederen look of gaat u voor een moderne look en kiest u voor een stoffen boxspring? Zoals u merkt heeft u keus zat bij Slaapspecialist van der Schuit.

Waar moet u op letten bij het kopen van boxsprings?

Boxsprings koopt u niet iedere dag en daarvoor werken er alleen professionals bij van der Schuit. Zij vertellen u graag waar u op moet letten bij het kopen van een boxspring. Uw slaaphouding is een heel belangrijk onderdeel van uw boxspring. Zo is er veel verschil in de stevigheid van een boxspring matras. Door verschillende toppers uit te testen weet u gauw genoeg welke topper er het beste bij uw lichaam en slaaprust past. Uw gewicht en lichaamstemperatuur zijn ook belangrijke punten die de keuze van uw boxspring bepalen. Daarnaast is het uiteraard belangrijk dat u in uw boxspring past! De boxspring maten bij van der Schuit gaan van 140 cm tot en met 200 cm. Deze afmeting worden geselecteerd onder éénpersoons, twijfelaars en tweepersoons boxsprings. Ook kunt u ervoor kiezen om uw boxspring elektrisch verstelbaar te laten maken.

Over Slaapspecialist van der Schuit

Slaapspecialist van der Schuit is een slaapspeciaalzaak gevestigd in het mooie Geldermalsen. U vindt de ruime showroom van van der Schuit in de regio van Utrecht, Den Bosch en Nijmegen. Slaapspecialist van der Schuit biedt u een groot assortiment aan in verschillende accessoires en bedden voor een goede nachtrust. Zij bieden deskundig advies en kunnen zelfs uw perfecte matras inmeten.