Bureaus in alle maten

zit sta bureau

Bureaus heb je in alle maten, soorten en kleuren. Maar wat als ik je nu vertel dat je ook bureaus hebt die je ook nog eens geheel naar eigen wens in alle soorten maten kan afstellen. Het gaat hierbij dan om de hoogte van het bureau. De hoogte verstelbaar bureau is op verschillende hoogtes af te stellen. Dit is om verschillende redenen erg belangrijk. Voor mensen die bijvoorbeeld voor het werk veel achter een bureau moeten zitten, is het belangrijk een goede houding aan te nemen. Uren lang met een verkeerde houding achter het bureau zitten kan namelijk zorgen voor verschillende klachten. Deze klachten wil je natuurlijk voorkomen door het aannemen van een goede houding, en zoals gezegd kan een bureau daarbij helpen.

Staan tijdens het werken

Heb je ook wel eens dat je helemaal moe gezeten bent? Dan kan de hoogte verstelbaar bureau je daarbij helpen. Je kunt namelijk het bureau ook zodanig omhoog doen dat je kunt gaan staan. Dit kan je helpen om weer een wat actievere houding aan te nemen als je het na de lunch even lastig hebt. Of misschien heb je wel bepaalde klachten die je veel minder voelt als je tussendoor even kunt gaan staan. Er zijn dus verschillende voordelen van een bureau dat je op verschillende manieren kunt afstellen.

Flexwerken en bureaus

Het flexwerken is een steeds groter wordende trend in de wereld en dus ook in Nederland. Mede door corona zijn mensen steeds meer thuis gaan werken met een combinatie van het werken op kantoor. Het mooie van de afstelbare bureaus is dat je de stand waarin het bureau staat kan opslaan. Zo kunnen jij en je andere flexwerkende collega’s allemaal een aparte stand opslaan van het bureau waarbij je bureau weer precies op de goede afstelling staat en jij meteen in de juiste houding kan gaan werken.