garagedeuren nijkerk

garagedeuren nijkerk

Laatst ben ik op zoek gegaan naar nieuwe garagedeuren in Nijkerk en omstreken. Degene die erin zat toen wij hier kwamen wonen, was niet helemaal onze smaak. Hij was heel erg opvallend rood en dat past helemaal niet bij de rest van de woning en omgeving. Het liefst hadden wij er eentje in een meer neutrale kleur, zoals bijvoorbeeld donkerblauw, grijs of zwart. Ook moest je deze handmatig open en dicht doen, wat ongelofelijk veel moeite kostte. Hij was ongelofelijk zwaar en een beetje verroest, waardoor het niet meer zo soepel ging.

Voor ieder wat wils

Uiteindelijk ben ik in mijn zoektocht naar garagedeuren uitgekomen in Nijkerk bij Villa Doors. Hier hoorde ik via via hele goede verhalen over en daarom heb ik hier toen een kijkje genomen. Eigenlijk meteen viel het op dat het assortiment erg groot is, waardoor ik hier dus zeker wel moest kunnen slagen. Dat is nu inderdaad gelukt en daar ben ik ongelofelijk blij mee. Inmiddels is hij ook al geplaatst door hen en dat ging super snel. Na een ochtend waren zij al klaar met alle werkzaamheden. Het is misschien nog wel mooier geworden dan ik had verwacht. Mocht jij hier ook naar op zoek zijn, neem dan zeker een kijkje op de website!