sierbeton-online-logo-1438865503

Een van mijn opdrachtgevers had mij de opdracht gegeven om een raamdorpel-basalt-210x5080aantal materialen te bestellen voor een grote verbouwing. Het lijstje had ik bijna af, maar ik moest nog wel een paar raamdorpels bestellen in de goede afmetingen. Van de opdrachtgever had ik wel een voorbeeld gekregen van de kleur van de raamdorpels, maar het was toch een stuk moeilijker dan ik in het begin had gedacht.

Goede tip

Een collega van mij had mij de tip gegeven om op de website “Sierbetononline.nl” te kijken. Volgens die collega zou ik daar precies gaan vinden wat ik zocht. Het moest snel besteld worden en daarom heb ik op de website gekeken.

Wat mij opviel was dat het assortiment op de website ontzettend groot was. De raamdorpel die ik moest hebben kon ik heel makkelijk via de website bestellen. Aan de afbeelding te zien was de kleur perfect en de afmetingen die ik moest hebben waren nog allemaal leverbaar.raamdorpel-blue-cloud-170x3060

Op de website stond ook dat ik de producten kon retourneren als het niet goed was. Het gaf mij genoeg zekerheid om de bestelling te plaatsen en dat heb ik daarom ook gedaan.

Toen de bestelling binnenkwam was ik een dorpel vergeten te bestellen. Gelukkig kon er met spoed nog een dorpel geleverd worden door Sierbetononline.nl.

De service van het bedrijf is echt geweldig. Mijn opdrachtgever was heel erg tevreden met het werk wat er geleverd was.

Alles beviel heel erg goed en daarom zal er in de toekomst zeker vaker worden besteld bij Sierbetononline.nl