01.21-400x300Tijdens ons laatste overleg op de school waar ik werk bespraken we de slechte staat van ons schoolplein. De kinderen kregen steeds vaker kleine ongelukjes en de glijbaan was hoognodig aan vervanging toe. Ik werd aangesteld om eens te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn en ik kwam al snel bij AVO Speeltoestellen terecht, maker van onder meer de RVS glijbaan. In het begin was ik wat sceptisch, want het familiebedrijf werkt voornamelijk met metaal. Zou dit geschikt zijn voor de kinderen? Ik besloot om kennis te maken en hun advies aan te horen. Deze was gratis, dus ik zou me nog nergens aan verbinden.

Een kennismaking die uitbloeide tot een mooie samenwerking

01.22-400x300Het was een fijne ontmoeting en ik kreeg een goed advies. Er blijken een aantal voordelen aan zo’n glijbaan te zitten. Zo is het materiaal ijzersterk en daardoor zeer lang houdbaar. AVO Speeltoestellen integreert niet alleen metaal, maar bijvoorbeeld ook rubber in hun producten. Op deze manier kunnen de glijbanen worden beveiligd en zijn ze erg gebruiksvriendelijk. Net als wij gaan ze uit van de beleefwereld van het kind. Dit zorgde voor een soepele samenwerking, aangezien we op dezelfde lijn zaten. 01.291-300x400Het kostte me weinig moeite om mijn collega’s en baas te overtuigen van de meerwaarde van een RVS glijbaan op het schoolplein. Ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt en raad het iedereen van harte aan om eens met AVO Speeltoestellen contact op te nemen. Goed, veilig en leerzaam speelmateriaal kan een ontzettende meerwaarde bieden voor elk kind.