83Altijd vind ik het leuk om naar koopjes te speuren, iets waar mijn aandacht altijd naar uitgaan, waarnaar ik ook op zoek ben. Ik heb dit echt van huis uit meegekregen, want hoewel mijn ouders het budgettair niet nodig hadden per se op zoek te gaan naar koopjes, maakten ze er ons altijd alsnog bewust van te gaan winkelen tijdens de uitverkoop en te onthouden dat goedkoop weliswaar niet altijd duurkoop was, maar dat een hoge prijs zeker ook niet alles zegt. Ik heb een oog voor design maar vind wel dat het betaalbaar moet blijven, en zeker als het toch (weliswaar ogenschijnlijke) details betreft.

Gessi Trasparenze is een regelrechte aanrader

84Neem nou zoiets als een badkraan, toch een aspect van de badkamer waar niet iedereen evenveel aandacht aan besteedt. Ik vind het echter belangrijk dat ook de details spreken met hun omgeving, en dat een badkraan dus een communicatie aangaat met zowel het bad als de douche. Ik heb zelf prachtige Sanitair Online badkranen gevonden, een set van drie, op de website die op sanitair gebied zeker de grootste én de goedkoopste te noemen is. Met ruim tien jaar ervaring op het gebied van toiletgoederen via het web aan de man en vrouw brengen, is Sanitair Online zeker een expert op dit terrein te noemen. Sanitair Online badkranen behoren dan ook tot de goedkoopste in het gehele segment en ik ben bijzonder te spreken over de kwaliteit die geboden wordt, in combinatie met de scherpe prijzen. In dit artikel heb ik enkele afbeeldingen verwerkt van de kranen van mijn eigen keuze, van het merk Gessi en het model Trasparenze. Neem zeker eens een kijkje op de website van deze winkel bij interesse, het betreft een echte aanrader!

85