badkamerrenovatie Utrecht

Ben je van plan om aan een badkamerrenovatie in  Utrecht te beginnen, kijk dan eens op de website van De Ridder Repair. Zij zijn een zeer ervaren bedrijf op dit gebied. Tevens zijn zij op  de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen iedere wens tot realiteit brengen. Omdat wij van plan waren om ons huis op te knappen hebben wij eerst contact gezocht met dit bedrijf. Nadat er een medewerker bij ons thuis was langs geweest en besproken hadden wat wij allemaal wel en niet wilden, werd er een offerte gemaakt. Tevens werden er tekeningen gemaakt.  badkamerrenovatie Utrecht

Geweldig!

Nadat wij de tekeningen helemaal goed hadden gekeurd, werd een definitieve afspraak gemaakt voor de verbouwing. De medewerkers kwamen op de afgesproken dag al vroeg aanrijden. Na een kopje koffie te hebben gedronken gingen zij aan de slag. Toen zij aan de alg gingen met de badkamerrenovatie in Utrecht, heb ik mij een paar keer achter de oren moeten krabben. Het was opeens zo een rommel, dat ik mijn vraagtekens kreeg of het ooit wel weer goed zal worden. 

Gelukkig waren mijn zorgen voor niets geweest. De medewerkers van De Ridder Repair zijn zo vakkundig op dit gebied, dat er binnen een dag niets meer te zien was van de rommel. Het resultaat is dan ook geweldig!