Beste lezer, ik heb al een keer een artikel geschreven over mijn eigen zwembad en daar heb ik nog steeds veel plezier van. Zodra er een beetje zon is lig ik heerlijk in mijn zwembad. Ik geniet hier dus echt van en ik vind het dan ook een echte aanrader. Pas geleden kwam mijn broer bij mij en vertelde hij over een buitenzwembad kopen. Hij vroeg mij om hulp omdat hij zelf niet goed wist waar hij zo’n buitenzwembad kon kopen. We zijn daarom samen het internet opgegaan en hier kwamen we uit op de website van NieuwAtlantis. Hier zagen we erg veel buitenzwembaden staan. Mijn broer vond het moeilijk om te kiezen omdat er zoveel mooie zwembaden op de website staan. Uiteindelijk viel zijn oog op een zwembad en we besloten meteen om deze te bestellen. We hopen dat hij snel binnenkomt zodat mijn broer ervan kan gaan genieten.

Top service

Zijn aankoop kwam gelukkig al snel binnen en dat is fantastisch. NieuwAtlantis levert super service waar wij zeker over te spreken zijn. Mijn broer en ik zijn meteen aan de slag gegaan en inmiddels staat het zwembad al in zijn tuin. We hebben er al heerlijk een middag in gelegen en mijn broer is dan ook erg blij met zijn aankoop. Ik vind het super dat ik hem zo heb kunnen helpen en dat hij er nu echt van geniet.