gebruikte bar

 gebruikte barPas geleden kwamen mijn man en mijn zoon op het idee om een gebruikte bar kopen voor thuis. We hebben namelijk een redelijk grote schuur in de tuin staan en het leek hun een leuk idee om hier een bar van te maken. Zo zou mijn zoon regelmatig vrienden uit kunnen nodigen en ook bij verjaardagen is dit erg leuk.

Dit leek mij ook wel wat en daarom zijn we opzoek gegaan naar een mooie bar. We wilden hier niet teveel geld aan uitgeven en daarom wilde we een gebruikte bar kopen. We hadden geen idee waar we dit konden doen maar gelukkig kwam mijn zoon al snel met de oplossing. Een vriend van mij had namelijk al een tijdje een bar en mijn zoon heeft vervolgens aan hem gevraagd waar hij deze gekocht had. Hij vertelde hem toen dat hij dit gedaan had bij Tinus Toog. Hier vind je meubels voor in de horeca en deze kan je dus ook voor thuis kopen. We zijn daarom naar de website toegegaan en hier kwamen we al snel een bar tegen die we perfect in de schuur vonden passen. Hij is tweedehands en hij ziet er nog erg goed uit.

bar gebruiktEen bar van kwaliteit!bar

We konden de bar voor een mooie prijs kopen, dit neemt niet weg dat hij van kwaliteit is. We hebben de schuur opgeknapt en de bar neergezet. We hebben er een mooi cafe van gemaakt en mijn zoon en man nemen al regelmatig vrienden mee, erg leuk!