Als je nieuwe bekleding voor je vloer aanschaft, wil je natuurlijk dat je zo lang mogelijk plezier kan hebben van deze nieuwe bekleding. Om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk plezier kan hebben van de nieuwe bekleding van je vloer, kun je meer doen dan slechts het investeren in een goede bekleding. Zo kun je ook kiezen voor egaliseren vloer, waarbij je de ondergrond van de nieuwe bekleding gelijk laat maken waardoor je tapijt velen malen langer mee gaat! De bekleding kan ook makkelijker neer gelegd worden het duurt ook minder lang om de bekleding aan te leggen, waardoor je minder geld kwijt bent aan het uurloon van de bekleders.

De bekleding wordt gelijkmatiger aangebracht1 2 3

Door dat de vloer overal goed vlak is blijft het beter hangen en heb je geen zorgen dat er hobbels of dergelijke ontstaan. Hierdoor weet je zeker dat je een lange tijd geen omkijken meer hebt aan je tapijt of vloerbedekking. Een vriend van mij had zijn vloer glad laten maken bij het bedrijf dat in de link staat aangegeven.

Besloten om dit zelf ook te doen.

Ik was dus ook van plan om egaliseren vloer bij mij thuis toe te passen. Dit komt omdat ik zelf ook graag een hele mooie vloerbedekking had gezien. En mijn vloer was helaas nog niet in goede staat vandaar dat ik dit bedrijf ook heb laten komen! Ik ben heel blij met het eind resultaat.