Een enorme collectie van tegels vindt u bij Tegels33.nl. U vindt in het assortiment van Tegels33 o.a. tegels voor in de badkamer, woonkamer, keuken, tuin etc. De collectie is enorm en met meer dan 2500+ tegels is Tegels33 een van de grootste online aanbieders van tegels in het zuiden van Nederland. De tegels worden op een gewenste locatie door heel Nederland, België of Duitsland geleverd. Maak dus een keuze en bestel snel tegels online bij Tegels33.nl. Bij een bestelling van 40 m² of meer wordt er ook nog eens gratis geleverd!

Wanneer u zelf tegels gaat plaatsen, heeft u advies op maat nodig over lijm, voorstrijkmiddel en voeg. Tegels33 heeft jarenlange ervaring in de tegelbranche en ze kunnen u zodoende optimaal adviseren over de juiste tegellijm, voorstrijkmiddel en voeg die u nodig heeft voor uw situatie. In de showroom, per telefoon of e-mail adviseren ze u graag. Wij raden u altijd aan om langs te gaan in de showroom, dan heeft u ook meteen een gevoel bij de leverancier. Wilt u langsgaan om een tegel te bekijken? Dan kan dat ook, maar er is ook een andere optie.

Zoekt u een specifieke tegel en wilt u deze graag in het echt bekijken? Dan kunt u bij Tegels33 ervoor kiezen om een gratis proefstuk te ontvangen. Binnen enkele werkdagen wordt uw proefstuk geleverd en kunt u de ware kleuren en oppervlakte bekijken. Daarnaast is het ook mogelijk om de showroom – op afspraak – te bezoeken. Wij raden u zeker aan om eens de showroom te bezoeken. U kunt diverse tegels bekijken en ook advies op maat krijgen. De showroom van Tegels33 is gevestigd in Venlo en is 6 dagen per week te bezoeken.