Tegelgroothandel Jabostone B.V. bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar. In 2007 zijn wij begonnen met de verkoop van natuursteen tegels aan de regionale markt. Door een structurele groei, continue ontwikkelingen binnen het productassortiment met het oog op een optimale prijs – kwaliteit verhouding en een heldere online visie is Jabostone inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende tegel groothandel actief in Nederland en België.

Wij bieden een gerichte selectie tegels van topkwaliteit uit Italië en Spanje. Een weloverwogen mix van de meest populaire soorten en maten voor de Belgische en Nederlandse markt, waaronder vloer en wandtegels van keramiek en natuursteen, maar ook topkwaliteit ‘bijproducten’, zoals tegellijm, voegmortel en tegelgereedschappen, voor een scherpe prijs. Een fris en vooral ook behapbaar assortiment van topkwaliteit 1e keus tegels waarmee u echt een boost kunt geven aan uw tegelassortiment. Prachtige 1e keus keramische tegels uit Italië en Spanje en natuursteen tegels uit Turkije en Brazilië. Een weloverwogen mix van de meest populaire stijlen in Nederland en België;

Stoere en robuuste betonlook tegels, levensechte natuursteenlook tegels, decoratieve Portugese tegels, klassieke ‘zwart – witjes’ van getrommeld marmer en Turks hardsteen, trendy kleurrijke keukentegeltjes en sfeervol mozaïek. Wanneer u op zoek bent naar topkwaliteit tegels met een goede prijsstelling, bent u bij ons aan het juiste adres. Met een lage inkoopprijs, een scherpe consumentenprijs en een interessante marge voor onze klanten houden wij iedereen tevreden!

Als online dropshipper van  grote e-commerce partijen gespecialiseerd in tegels & sanitair weten wij wat er online speelt en vooral ook wat er online verkoopt. Op basis van deze informatie hebben wij een gerichte online tegelselectie uitgewerkt. Deze producten, die bewezen hebben online goed te verkopen, staan voor u klaar in een gebruiksvriendelijk importbestand met uitgebreide productspecificaties en goede afbeeldingen. U kunt onze producten morgen al online hebben staan! En speciaal voor regionale tegelzetters bieden wij zelfs een webshop aan in eigen huisstijl met volledige dropshipment ondersteuning. Ideaal voor partijen die wel een top online positionering wensen, maar hier verder niet mee bezig willen zijn en vooral ook geen enorme bedragen in willen investeren.

Bent u geïnteresseerd in een kennismaking en eventuele samenwerking? Wij gaan graag het gesprek met u aan. Bel of mail ons even, dan plannen we meteen een afspraak in!