Graag wil ik iets kwijt over de spoedservice bij Riool Ontstoppingservice Limburg. Zij houden zich namelijk aan de afspraken die ook worden beloofd op de website van dit bedrijf. Omdat ik inmiddels een zeer tevreden klant ben van dit bedrijf, bracht dit mij op het idee om mijn complimenten te delen op dit blog. Je hoeft nu wel geen last te hebben van bijvoorbeeld lekkage, maar dit kan zomaar van de een op de andere dag opeens anders zijn. In mijn geval heb ik een verstopping in het riool gehad. Zowel het douchewater als het toiletwater kon niet meer goed weglopen. Binnen een aantal dagen werd dit erg extreem waardoor ik zelf niet meer onder de douche durfde omdat ik kon zien dat ik te maken had met een serieus probleem.

Spoedservice bij Riool Ontstoppingservice Limburg

Alles is binnen een dagverholpen

Daarom ben ik op internet opzoek gegaan naar een goed adres die een spoedservice heeft bij Riool en Ontstoppingservice in Limburg. Op het moment dat ik belde, werd er ook al iemand naar mijn huis gestuurd. Er kwam al snel een loodgieter aan die het water heeft weggepompt. Ook kon hij met speciaal meetapparatuur meten wat het probleem was. Er zat een verstopping bij het riool dat te maken had met de wortels van bomen die door aan het groeien waren. Er moest nog flink worden geploeterd om alles op te kunnen lossen maar alles is in één dag voor elkaar gekomen. Vanaf nu maak ik mij geen zorgen meer en ik ben zeer blij dat ik direct het juiste bedrijf heb kunnen inschakelen. 

Spoedservice bij Riool Ontstoppingservice Limburg