galerij-3Tijdens mijn werk als makelaar ben ik vaak druk, ook moet ik als ik een huis verkoop dit huis zo aantrekkelijk mogelijk maken voor de klant. Dit doe ik door alles netjes en mooi in te richten en ook koop ik altijd wat leuke bloemen om de boel wat op te fleuren. Dit kost mij altijd erg veel tijd en ook redelijk wat geld, elke keer moet ik nieuwe bloemen halen bij elke bezichtiging. Sinds kort haal ik erg leuke bloemen bij Flora Fauna bloemen in Arnhem en ze zijn niet alleen heel erg leuk maar ook nog eens zeer goed geprijsd.

Op maand basis scheelt het enorm galerij-2

galerij-1Voor mij scheelt het echt super veel geld en dat al helemaal als ik kijk naar de wat langere termijnen. Ik haal altijd mijn bloemen de laatste tijd bij Flora Fauna bloemen in Arnhem omdat de service gewoon heel erg goed is, ik kan erg goed met het personeel opschieten en ze hebben altijd wat ik wil. Dit is voor mij erg belangrijk als ik vaak ergens kom en ik waardeer het dus ook ten zeerste. Ik zou het iedereen aanraden om niet zomaar iets te kopen in een winkel en al helemaal niet als je bijvoorbeeld hetzelfde product vaker wilt halen omdat een klein verschil een heel groot verschil kan worden op langere termijnen.