Het inrichten van jouw huis

De inrichting van een huis kan nog wel eens een hele klus zijn. Je hebt natuurlijk een eigen stijl. Dit betekent dat je ook enorm veel ideeën hebt. Daarom kan het moeilijk zijn om bijvoorbeeld meubels te kiezen. Je moet immers wel weten wat bij elkaar past en wat niet. Voor het inrichten van een huis maken mensen vaak eerst een moodboard.  Dan is het mogelijk om een beter beeld te creëren. Je zou hierdoor ook verschillende dingen kunnen uitproberen. Iets wat je niet bevalt, kan je dan meteen verwijderen van je moodboard. Het is dus handig om inspiratie op te doen voordat je je huis gaat inrichten.

Wat voor look wil jij?

Bij het inrichten van een huis is het van belang voor wat voor look je wilt gaan. Met Kalkverf kan je verschillende soorten looks creëren. Dit kan bijvoorbeeld streperig of wolkerig zijn, het ligt er maar aan hoe je het gaat aanbrengen. Kalkverf geeft een mat resultaat. Daarnaast bestaat kalkverf uit natuurlijke ingrediënten. Met betonlook verf kan je een warme uitstraling creëren. Beton cire kleuren bevatten erg veel diverse tinten van een kleur. De witte kleur heeft bijvoorbeeld 15 verschillende tinten en de zwarte kleur heeft 6 verschillende tinten. Het assortiment van beton cire kleuren is dus erg uitgebreid. 

Het kiezen van meubels

Als je zeker bent van de look die je wilt creëren in het huis, kan je vervolgens op zoek gaan naar meubels. Zowel het verven van de muren als de meubels creëren namelijk samen de look van een huis. Bij beide aspecten speelt de kleur een grote rol. Los van de soort muurverf is de kleur ook van belang voor het creëren van een look. Dat is ook zo bij de meubels. Los van de soort meubels is de kleur van de banken en de eettafel ook van belang. Wanneer je liever een frisse look wilt creëren, is het verstandiger om voor lichte kleuren te kiezen zoals wit, grijs en beige. Het ligt er maar net aan wat jij wilt.