Meubels op maat laten maken

Meubels op maat laten makenMeubels op maat laten maken is iets wat ik al langere tijd wilde. Onze woning is namelijk onwijs uniek, maar wij hadden er nu hele standaard dingen van grote ketens instaan. Daardoor kwamen de ruimtes niet echt tot hun recht. Zo hebben wij een ongelofelijk mooie erker, maar daar past niets van wat wij hebben. Daarom staat er nu maar een klein krukje, maar daardoor maakt er ook helemaal niemand gebruik daarvan. Dat is heel erg zonde, want juist daar heb je een erg mooi uitzicht over onze tuin en de natuur die erachter ligt.

Veel variatie

Ik heb onze meubels op maat laten maken door Wilfred Kalf. Dit bedrijf is hier ongelofelijk goed in en gebruikt heel veel natuurlijke materialen. Dit vind ik niet alleen het mooist, maar is ook nog eens erg duurzaam. Daardoor gaat het heel erg lang mee en kan de prijs ook laag gehouden worden. Uiteindelijk heb ik voor een bankje en tafel veel minder betaald dan ik had verwacht. Hierdoor heb ik nog wat geld overgehouden wat ik ga uitgeven aan accessoires om het nog verder op te leuken. Mocht jij benieuwd zijn naar alle creaties, neem dan zeker eens een kijkje op de website!