lijsten

Ik was laatst op bezoek bij vrienden, ik vind hun huis altijd super gezellig en er hangt een fijne sfeer. Ik vind het altijd heel fijn om bij hun op bezoek te gaan. Ineens viel me op waar dat nou precies aan lag. Elk plekje in het huis heeft wel iets persoonlijks. Neem bijvoorbeeld deze situatie, ik zat op de wc en terwijl ik op de wc zat keek ik naar allemaal leuke foto’s van mijn vrienden hun herinneringen. Ik zelf hing er zelfs tussen. Elk hoekje is gezellig en heeft iets persoonlijks. Daardoor heeft hun woning een gezellige en knusse uitstraling. Ze hebben ook leuke muur accessoires zoals een lijst 60×80 met een super gave poster. Deze lijst 60×80 is dan omringt met nog meer leuke fotolijsten.

Zelf doen

Vind je je huis nog niet zo knus en gezellig, dan is dit dus de perfecte oplossing. Maak verschillende leuke hoekjes door er je eigen spulletjes en foto’s aan toe te voegen. Ben je bijvoorbeeld veel wezen reizen. Maar in de wc een moodboard met de allerleukste foto’s. Of vind je je vrienden echt heel belangrijk, maak een moodboard met alle foto’s die je met je vrienden hebt gemaakt. Al met al is er voor iedereen wel een leuke optie. Persoonlijke dingetjes zijn altijd erg belangrijk wil je je huis echt eigen, gezellig en knus maken.

Tips

Heb je nou niet zo veel spullen of foto’s? Dan is dat helemaal niet erg. Gelukkig kan je tegenwoordig van alles shoppen. Zo kun je in plaats van foto’s kiezen voor leuke posters. Neem een poster van je favoriete artiest, of van de favorieten stad. Er zijn heel erg veel verschillende posters, dus voor ieder wat wils. Zo heb je toch persoonlijke posters, doordat er een gedachte achter zit. Qua spulletjes is het altijd knus om kaarsen te kopen, als je deze s avonds aansteekt is je huis gelijk een knusse en romantische plek.