Een horren deur is een ideaal middel om insecten buiten de deur te houden ook al heb je de deur wagenwijd open staan. De beestjes kunnen niet naar binnen, maar de heerlijke frisse lucht wel. Zo kun je in de zomer overdag ook heerlijk binnenshuis genieten van het mooie weer. Met een horren deur laat je de muggen buiten maar haal je de koele lucht naar binnen.

Een horren deur is eigenlijk niet meer dan een stuk gaas dat je voor je deur plaatst. Een horren deur is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, speciaal ontwikkeld voor de deur. Er zijn standaard maten verkrijgbaar maar u kunt een horren deur ook op maat laten maken.

De horren deur wordt gemaakt van recyclebaar aluminium, met UV bestendige kunststof onderdelen. Bovendien kan een horren deur van Unilux altijd gerepareerd worden om de levensduur te verlengen. Het gaas is zo doorzichtig mogelijk, maar moet wel zichtbaar blijven anders bestaat de kans dat er per ongeluk doorheen gelopen wordt. Montage van de horren deur is mogelijk in het kozijn maar ook op het kozijn.

Waarom horren deur kopen bij Unilux?

  • Een week levertijd
  • U heeft 5 jaar garantie
  • Gratis ophalen in de buurt
  • 1600+ dealers in Nederland