Een vriendin van mij vertelde me vorige week tijdens onze lunchafspraak dat ze haar huis had verkocht. Nu weet ik dat haar woning al meer dan een jaar te koop stond en dat de kosten bijna niet meer te voorzien waren. Want, ze had al een andere woning gekocht.

Daar sta je dan met twee woningen, dus ook dubbele kosten. Nu heeft ze een redelijke baan op de binnendienst van een leuk bedrijf, maar het geld groeit haar niet op de rug. Dus ze vertelde me dat ze op aanraden van een collega van haar is gaan kijken op de website van snelhuisverkopen.nl

Blijkbaar koopt dit bedrijf huizen en appartementen op en aangezien ze nog steeds geen verkoop had gerealiseerd met haar makelaar dacht ze waarom niet. Ze vertelde me dat ze na een kort telefonisch intake gesprek een afspraak had gepland voor een taxatie. De makelaar van snelhuisverkopen kwam langs en was volgens haar een vriendelijke, maar professionele man.

Ze kreeg enkele dagen daarna een mooi bod en aangezien haar huidige makelaar het huis nog altijd niet had verkocht ging ze daar mee akkoord. Want ze was al zoveel duizenden euro’s kwijt dat het bod financieel een stuk beter was voor haar dan door te gaan op de oude weg.

Snelhuisverkopen.nl had de hele administratie voor haar geregeld en ze hoefde zelf helemaal niets meer te betalen of regelen. Alleen maar het geld ontvangen bij de notaris.

Blij dat ze was met zowel de verkoop als het bod is ze eerst even lekker een lang weekend weg geweest om even tot rust te komen en de verkoop te vieren.