keuken breda

Keuzes makenkeuken breda

Ik ging op zoek naar een nieuwe keuken Breda en omgeving. Niet voor mijn huidige, maar juist voor mijn nieuwe woning. Hierin zit er namelijk eentje die totaal niet mijn smaak is en daarom wil ik hem graag vervangen. Hier breng ik veel tijd door, dus daarom vind ik het belangrijk dat het een fijne plek is met lekker veel ruimte om te werken. Daarnaast vind ik dat het ook echt een mooi element kan toevoegen aan jouw huis, dus daar wil ik hem ook mooi bij laten passen. Mijn inrichting is voornamelijk landelijk met veel hout, maar ook stoer met verschillende ijzer elementen. Het liefst wilde ik dit dan ook doortrekken naar waar ik kook door een houten aanrechtblad te nemen. Op internet kwam ik dit voor het eerst tegen en het sprak mij ongelofelijk aan. Daarnaast gaat het ook nog eens lang mee, waardoor het helemaal een goede investering is.

Helemaal perfect

keuken breda

Tijdens het maken van het ontwerp van mijn keuken in Breda, werd ik heel fijn geholpen door de medewerker van Montall. Hij had echt verstand van zaken en bracht mij op ideeën waar ik zelf nooit aan had gedacht. Zelf vind ik dit echt de mooiste woonkeuken die ik ooit in mijn leven heb gezien. Direct nadat hij geplaatst was, wist ik dat ik hier veel tijd ga doorbrengen. Alle apparaten zoals de koelkast zijn ook door hen aangesloten, dus ik kon meteen beginnen met kokkerellen. Mocht jij hier ook naar op zoek zijn, neem dan zeker een kijkje op hun website!