Hai, leuk dat jullie mijn blog lezen. Deze keer ga ik het hebben over een cv installatie westland, en dit omdat ik echt versteld stond van de goede prijs die cv installatie westland had. Ik ben zeer tevreden dat ik deze dienst kon laten klaren voor zo’n scherpe prijs. Ik ben daarnaast ook niet zo’n persoon die dat alleen kan doen, ben niet zo technisch haha.

warm

Verloop samenwerking

Toen ik belde hadden ze gelijk aandacht en hadden we een afspraak kunnen maken. Al vrij snel vond de plaatsing plaats, echt super dat het niet lang duurde, het is namelijk best koud zonder cv ketel. Het bedrijf kwam bij me langs en kwamen heel professioneel over, mooie bedrijfswagen en teamkleding, als ik dat zo mag noemen… Ook zag ik dat ze alle benodigdheden bij zich hadden die ze nodig hadden. Ze konden gelijk aan de slag, door hun ervaring verliep alles uitstekend, alles wat ze deden lieten hun heel makkelijk lijken.

Picture 046

Tevreden achteraf

Ik heb nadat ze mij een geweldige dienst hadden geleverd zitten googelen over de algemene prijzen die andere bedrijven hanteren. Ik kwam erachter dat dit bedrijf de beste was op de markt, de daarbij gegeven service, aardig, ze hebben de tijd. Geweldig! Dat er überhaupt nog zulke bedrijven bestaan. Ik weet zeker dat ik dit bedrijf iedereen ga aanraden en mijn volgende belletje gaat zeker naar dit bedrijf, ik ben echt heel erg tevreden. Wil jij nou ook informatie over jouw wensen of wil je al een afspraak maken, neem dan contact op!