Zoals jullie al weten ben ik gek op alles dat met wonen te maken heeft, ik doe er alles aan om er voor te zorgen dat mijn huis op en top is! Mijn woonkamer licht er erg mooi bij en dat is ook iets waar ik trots op ben. Ik krijg erg veel complimentjes over mijn huis en dit doet mij goed. Ik help ook veel mensen om mij heen met het inrichten van hun huis, gewoon omdat ik dit leuk vindt. Pas geleden heb ik zelf weer iets aangepast in mijn eigen huis. Ik vond mijn vloer namelijk erg lelijk en daar moest verandering inkomen. Ik liet mijn vloer egaliseren en daar heb ik absoluut geen spijt van gehad, het ziet er echt prachtig uit en dat doet mij goed! Ik heb er al veel leuke reacties op gehad en ik zou het zeker weer doen!

Mijn vloer ligt er strak bij!

Mijn vloer ligt er nu erg mooi bij en het past precies bij de rest van mijn huis. Laatst was ik bij mijn broer thuis en hij wilde ook zijn vloer egaliseren. Die van hem ligt er ook niet echt mooi meer bij en daar wilde hij verandering inbrengen. Ik heb hem verteld waar hij dit kon doen en inmiddels heeft hij het ook al gedaan! Bij hem ziet het er ook super uit dus dit is zeker een aanrader!