Lees over een kant en klaar huis oftewel een prefab woning. Op de website staan wat voorbeeldwoningen en andere informatie over het kant en klaar huis. Echter de afbeelding voorspellen een mooie en stijlvolle woning, en dit bij huizen die in ongeveer een week tijd onder de kap kunnen staan. Laatste hangt er vanaf, vanuit gaande dat er een fundering met heipalen moet komen, daar bovenop een werkvloer met leidingen, vanaf dat moment is de woning in een week tijd te plaatsen. Lees later in deze tekst hoe dat kan en de voordelen daarvan. Feit is, je kunt nu een woning verkrijgen met een indeling precies zoals jij het wilt hebben.

Houtskeletbouw heeft zich bewezen

Een kant en klaar huis is degelijk. Woningen zijn waardevast, ook als woningen aan renovatie toe zijn, is de woning makkelijk te verkopen en dat is ook bij prefab woningen. Kortom, een kant en klaar huis kun je om de zoveel tijd renoveren. Het voordeel is dat een prefab woning gebouwd wordt tijdens werkbaar weer. In de periode tussen april en november is de kans op vorst en sneeuw erg klein. Het is dan ideaal om de elementen uit de timmerfabriek te halen, naar de plaats brengen waar de woning moet komen, en daar het huis plaatsen.

Stijlvol wonen in een huis wat bij jou past

Mocht je een bouwkavel gevonden hebben, en misschien is een kavel vinden het moeilijkste van allemaal, dan kun jij wonen zoals jij het wilt. Als voorbeeld kant en klaar huis Bordeaux waar een flinke ruimte aan vastzit met een berging boven de garage. Hoeveel opties geeft dat? Een eigen online shop aan huis beginnen, of de extra ruimte gebruiken om klassieke motoren te restaureren? Maar ook de indeling in het kant en klaar huis bepaal jijzelf. Misschien wil je geen ruime keuken, maar heb je liever een grote woonkamer, dat kun je bij een kant en klaar huis zelf bepalen.