Mijn dochters zijn negen en elf. Het zijn echte meiden. Ze houden ervan om zichzelf al op te tutten en om hun haar steeds anders te doen. Dat juich ik als ijdele moeder zeker toe. Alleen werd dit optutten voor mijn man en mijn twee zonen wel lastig omdat zij nooit meer gebruik konden maken van de badkamer. Deze werd altijd bezet gehouden door een van mijn dochters. Een kaptafel was de ideale oplossing. Ik had mijn dochters beloofd dat ze er allebei eentje zouden krijgen. Mijn man wist nog van niets. Toen ik de prijzen zag was ik wel geschrokken en mijn man ook toen ik het hem vertelde wat dit zou kosten. Toen ben ik online gaan shoppen en kwam ik hier terecht. Dit kwam veel dichter in de buurt met wat ik in mijn hoofd had. En ook nog eens goed, degelijk materiaal en mooie modellen. Het kan dus wel. Daar was ik wel blij mee. Mijn man vond deze prijs wel goed en ik heb meteen twee kaptafels besteld.

Uren plezier

Nu zitten mijn dochters veel vaker boven dan ooit. Soms vind ik dat weleens ongezellig. Aan de andere kant, ze zijn ijdel en zitten graag uren aan hun kaptafel. Een prima aanschaf bij een prima website waar het heel fijn winkelen is!