Afgelopen week belde mijn beste vriendin mij. Zij weet dat ik veel af weet van het onderwerp wonen. Zij vroeg aan mij of ik toevallig wist waar zij het beste haar LED lampen zou kunnen kopen. Ik had zelf nog nooit iets van LED gekocht dus ik wist het eigenlijk niet. Maar om haar niet teleur te stellen besloot ik om te gaan vragen aan mijn familie of zij iets wisten. Mijn zus had bij haar verhuizing ook LED lampen gekocht en zij was hier erg tevreden mee. Zij vertelde mij dat lamp direct LED verlichting het beste is. Ik was benieuwd of dat ook echt zo is. Ik heb mijn vriendin gebeld en gevraagd of ze samen met mij wilde kijken. Dat vond ze een goed idee.

Goede service van lampdirect.nl

Samen hebben we de website opgezocht. De internetwinkel zag er mooi overzichtelijk uit wat altijd fijn is als je gaat online winkelen. Op de site stond aangegeven wat de voordelen zijn van LED lampen. Bijvoorbeeld de hoge energiebesparing of de lange levensduur tot wel 50.000 uur. Ook is LED milieuvriendelijk want er zitten geen schadelijke chemische stoffen in. We hebben samen voor haar een voordelige lamp uitgezocht waar maar liefst vijf jaar garantie op zit! Mijn vriendin vertelde mij dat ze de volgende dag haar bestelling al kreeg. Dat is natuurlijk erg snel. Ze vertelde ook dat ze zelf de lamp makkelijk kon plaatsen. Wij zijn allebei erg blij met de goede service en producten van dit bedrijf. Dus LED verlichting koop je zeker bij lamp direct.nl!