A44-510x408Hallo allen, zoals jullie wel weten typ ik vaak over van alles en nog wat dat te maken heeft met je woning. Vandaag ga ik het dan ook hebben over een LichtkoepelVorige week vrijdag was ik op visite bij een goede vriend van me. Hij gaf namelijk een house warming party aangezien hij dus net verhuisd was. Het huis dat hij had gekocht zag er heel erg leuk uit en lag op een goede locatie buiten het centrum. Hierdoor had hij een mooie tuin waar we met zen alle in konden zitten. Maar het eerste wat me dus opviel toen ik bij hem thuis aankwam was dat er heel veel licht naar binnen kwam. Ik had geen enkel idee hoe dit mogelijk was maar dit kwam dus door een koepel die in de gang hing.

Interesse naar de koepel
lichtkoepel_dakbetreding

Ik zag de mooie Lichtkoepel en ik wilde meteen weten waar deze precies vandaan kwam. Mijn woning is namelijk ook niet echt fris om te zien. Er komt namelijk te weinig licht binnen waardoor de kamer meteen een heel stuk kleiner lijkt. Dit is erg vervelend vandaar dat ik dus vroeg waar hij de koepel besteld had.

De website bekijken

De website die ik kreeg ben ik thuis meteen gaan opzoeken. Er bleken heel veel leuke bouw materialen op te staan. Niet alleen voor koepels maar ook voor dakramen en dergelijken. Ben je geïnteresseerd neem dan snel een kijkje op de website en bestel een van de mooie producten!