lifestyle meubels

lifestyle meubelsHet vinden van hele mooie lifestyle meubels hoeft voor jou helemaal niet moeilijk meer te zijn. Een tijdje geleden ben ik voor het eerst alleen gaan wonen na een mislukte relatie. Daardoor heb ik alles nieuw aan moeten schaffen en eigenlijk vond ik dit wel leuk. Nu kon ik namelijk dingen kiezen die echt precies naar mijn smaak waren, dus dat is heel handig. Ook hoefde ik nu met niemand te overleggen en wist ik precies wat ik wilde. Mijn stijl is een combinatie tussen landelijk en modern. Ik vind het belangrijk dat een woning warmte uitstraalt en dat iedereen zich hier thuis voelt. Daardoor houd ik er ook enorm van om kaarsjes aan te steken en de herfst en winter zijn mijn favoriete seizoen. Buiten dat vind ik gebruik maken van natuurlijke materialen heel erg handig, want die gaan ook nog eens lang mee.

Een kijkje waard

lifestyle meubels

Uiteindelijk heb ik mijn nieuwe lifestyle meubels allemaal bij dezelfde winkel gekocht. Zij hadden heel veel verschillende stukken die goed bij elkaar pasten. Nu heb ik een prachtige eettafel die dezelfde uitstraling heeft als mijn salontafel. Het enige wat ik nog moet vinden is een bank, maar dat moet ook echt wel goed komen. Ik heb door de lage prijzen nog een flink stuk van mijn budget over, dus ik kan wat meer eraan uitgeven. Mocht jij benieuwd zijn naar het gehele assortiment van Wortman, dan moet jij zeker even een kijkje nemen op hun website, want daar kun jij alles terug vinden.