Ik heb werkelijk bijna alles wat mijn hartje wil hebben, een mooi huis, een mooie auto maar één ding staat nog bovenaan mijn wensen lijstje, een sauna thuis. Ik ga bijna elke week naar de sauna, even lekker ontspannen na een lange drukke week werken. Ik merk zodra ik naar de sauna ben geweest, ik me een stuk ontspannender voel. Maar dat is helaas na een dag weer werken alweer snel voorbij, ik moet bijna elke dag naar de sauna gaan om me goed te voelen. Een goede kennis van me vertelde me dat hij een sauna thuis had gekocht, eentje welke bij hem op zolder staat, en waar hij bijna elke dag wel een uurtje in zit om te relaxen. Dat is wat ik ook wil, zodra ik thuis kom van het werk even een uurtje lekker in de sauna te kunnen zitten om al de stress van het werk van me af te kunnen gooien. Mijn besluit staat vast ik ga een sauna kopen. Dezelfde dag ben ik bij Bodyfit langs gegaan en heb me laten voorlichten uit de vele verschillende sauna’s, wat een keuze heb je hierin. bodyfit_lang2

Lekker ontspannen thuis

Eindelijk heb ik een sauna, deze staat op een slaapkamer boven. Alleen bij de gedachten al dat ik elke dag in mijn eigen sauna kan ontspannen maakt me al blij. Geen gehaast meer om op tijd naar de sauna te kunnen, maar gewoon op elk moment van de dag lekker in mijn eigen sauna kunnen stappen, wat een luxe. 2