Oplevering huurwoning

Verhuizen

Mijn vader en moeder zijn ook een dagje ouder geworden! Vandaar dat zij het besluit namen om te gaan verhuizen naar een kleinere woning want het onderhoud aan de achtertuin en dergelijke werd mijn ouders teveel. Na het vinden van een leuke kleine woning wilden zij de huur gaan opzeggen van hun oude woning. Maar de woningbouw stelde een aantal zeer schrikbarende eisen betreft de oplevering huurwoning. Alle niet originele zaken moeste namelijk gedemonteerd worden, vloerbedekking moest er uit worden gehaald en de gehele badkamer moest worden schoongemaakt. Mijn ouders en ikzelf konden dit niet realiseren.  Vandaar dat ik opzoek ben gegaan naar een extern bedrijf die een nette oplevering huurwoning voor mijn ouders kon gaan realiseren. Natuurlijk bekeek ik het internet in deze en zodoende belandde ik op de website van Seniorenhulp. Op deze website wordt veel informatie weergeven en aan de hand van deze informatie ben ik contact opgaan nemen. Ik had namelijk een aantal vragen betreft de kosten en de duur van het ontruimen. Al mijn vragen werden netjes beantwoordt en uiteindelijk ben ik overstag gegaan tot inhuren van Seniorenhulp!

Oplevering huurwoning

Voldaan aan alle eisen!

Dankzij Seniorenhulp is er voldaan aan alle eisen! Voor een zeer voordelige prijs is de gehele woning ontruimd waar mij ouders ontzettend blij mee zijn. Seniorenhulp heeft klantvriendelijk en vakkundig personeel in dienst. Het is dan ook een aanrader voor u om Seniorenhulp in te huren voor het ontruimen en opleveren van uw oude woning!

Seniorenhulp