bekleding gevels

gevelNieuwe gevelbekleding kan heel veel met een huis doen. Daar ben ik pas geleden wel achtergekomen. Ik was namelijk van plan om mijn huis te verkopen en het leek mij een goed idee om mijn woning is even goed aan te pakken. Door te investeren in mijn woning zou de waarde flink stijgen en dit gokje durfde ik wel te wagen. Ik zag pas geleden bij mijn buurman dat dit echt een enorm groot verschil is. Hij verving zijn oude gevelbekleding en hier kwam nieuwe voor in de plaats. Dit is echt een wereld van verschil en je zou zijn huis bijna niet meer terug herkennen. Dit leek mij ook wel wat en daarom heb ik hem gevraagd naar waar hij dit gedaan heeft.

Hij vertelde me toen erg enthousiast dat hij dit gedaan had bij NPI. Dit bedrijf zorgt ervoor dat jou huis er weer nieuw uitziet. Hij gaf me vervolgens de website en ik besloot om zelf een kijkje op de website te nemen. Hier kwam ik vervolgens bekleding voor de gevel tegen die mij wel beviel. Ik nam contact op en ik vroeg of dit mogelijk was. Dat is gelukkig het geval.

bekledingSnel een afspraak gemaakt!bekleding gevels

Ik wilde dat dit zo snel mogelijk voor elkaar was en daarom maakten we snel een afspraak. Inmiddels is de oude bekleding vervangen voor de nieuwe en dit ziet er erg goed uit. Ik ben dan ook erg blij met de keuze voor dit bedrijf. Mijn huis is behoorlijk in waarde gestegen!