Heb je wel eens gebruik gemaakt van Blackline schroeven? Zoals de naam al impliceert, zijn dit gezwarte schroeven. Deze zien er dus iets anders uit dan standaard schroeven. Door deze kleur zijn ze perfect voor diverse toepassingen waarbij een gezwart object bevestigd moet worden. Maar ook als je zwarte accenten wil toevoegen aan de look van iets, zijn deze Blackline schroeven een oplossing.

Blackline schroeven worden vooral gebruikt voor tuinbeslag. De schroeven van dit merk zijn met recht innovatief te noemen. Immers waren er voorheen niet bevestigingsmaterialen van een dergelijke kwaliteit op de markt te vinden. Ook de zwarte coating is een unieke toevoeging. Deze schroef is namelijk voorzien van een Deltacoll coating. Deze coating ziet er niet alleen goed uit, maar is ook bestand tegen diverse invloeden van buitenaf en heeft een lange levensduur. Klinkt goed allemaal, toch? Maar waar kun je deze schroeven het beste aanschaffen?

Koop jouw Blackline schroeven bij de Bevestigingsexpert

Voor diverse soorten bevestigingsmaterialen is Bevestigingsexpert het online verkooppunt dat je een keer moet bezoeken. Als fervent doe-het-zelver ben je misschien al bekend met deze site, of is deze je al eens eerder aangeraden door andere klussers. Ook als het gaat om Blackline schroeven beschikt deze webshop over een groot assortiment aan soorten en maten. Deze vind je hier allemaal voor een goede prijs.

Bovendien is klant echt koning bij deze webshop. Naast de bodemprijzen is het hier geregeld sale, waar je mooie kortingen kunt ontdekken. Elke bestelling die je voor 16:00 uur plaatst, zal je de volgende dag al ontvangen. Koop je graag groot in? Ook dat wordt op deze site beloond, want je zult voor een bestelling van 75 euro of meer geen verzendkosten betalen. Tot slot heb je 14 dagen bedenktijd.