Dankzij de schoonmaker Almere kon mij moeder snel haar nieuwe woning betreden. Wat was mijn moeder blij toen zij de sleutel van haar nieuwe woning in ontvangst mocht nemen. Maar wat een teleurstelling toen zij deze woning leeg zag, met de bezichtiging leek het er allemaal heel netjes uit te zien. Maar nu alle meubels weg waren zag het er bijzonder smerig uit.De schilderijen die voorheen aan de muur hingen, hingen er nog. De ramen waren super vies en nog maar te zwijgen over de badkamer en het toilet. Hier was geen beginnen aan en de enige oplossing was een professioneel bedrijf in te huren.  

Alles weer stralend schoon

Nadat de schoonmaker uit Almere aan de gang was gegaan in het nieuwe huisje van mijn moeder, zag je zowel het huis als mijn moeder opknappen. De ramen waren weer schoon zodat je naar buiten kon kijken en ook de badkamer en het toilet roken weer fris.

Omdat wij zeer tevreden waren over de inzet van B&S Services hebben wij een contract afgesloten dat één keer per maand het huisje van mijn moeder weer helemaal schoon gemaakt gaat worden. Zoals de ramen lappen en het toilet even goed onderhanden laten nemen.