2015topmypalmshop

brahea-edulis_wp_Als ik in mijn woonkamer zat dan keek ik uit op de tuin. In de tuin zag je niet veel behalve een terras en een paar bomen. Zelf vond ik dit zo ontzettend saai en daarom heb ik op zoek gegaan naar een goede oplossing.

Exotisch

Omdat ik iets met mijn tuin wilde doen ben ik op zoek gegaan naar leuke planten voor in mijn tuin. Op het internet had ik al wat plaatjes voorbij zien komen van planten, maar deze vond ik niet exotisch genoeg. Uiteindelijk zag ik een plaatje van korte palmen en dat was precies wat ik wilde hebben.

De palmen vond ik bij het tuincentrum bij mij in de buurt toch iets te duur en daarom ben ik via het internet gaan zoeken. Uiteindelijk kwam ik terecht bij www.mypalmshop.nl en daar keek ik mijn ogen uit. Alle palmen bij www.mypalmshop.nl waren ontzettend voordelig.

cycas-revoluta_wp_In totaal heb ik drie palmen besteld bij deze webshop, zodat ik zeker weet dat het opvalt in mijn tuin. Via de mail kreeg ik een orderbevestiging en daarin kon ik zien waneer ik de palmen kon verwachten.

Toen de palmen binnenkwamen heb ik deze direct geplant. Als ik nu in de woonkamer zit dan kijk ik uit op de palmen die ik pas besteld had. De tuin ziet er een heel stuk exotischer uit en omdat mij dit zo goed bevalt ben ik aan het overwegen om een grote palmboom in de tuin te plaatsen.

Als ik dit ga doen dan ga ik deze zeker bij www.mypalmshop.nl bestellen!