Ik denk dat de Dutch Pro Explode een van de beste voedingen is op het gebied van planten. En ik heb er al veel geprobeerd. Ik weet eigenlijk niet eens meer hoe ik bij de Dutch Pro Explode terecht kwam. Je hebt tegenwoordig zoveel middelen om je planten te helpen met het bevorderen van de groei, dat ik denk ik van alles al wel eens uitgetest heb. De een werkt beter dan de ander, heel veel heeft natuurlijk ook te maken met de omstandigheden. Maar ik kan nu met grote zekerheid zeggen dat ik bij dit product blijft. Sinds ik het gebruik is er nog niks misgegaan, alles is van topkwaliteit. Ik ben er echt van onder de indruk. Zelf leer ik natuurlijk ook steeds meer hoe ik alles moet doen, dus ik word ook wel secuurder in mijn werkzaamheden. Op een gegeven moment vallen alle puzzelstukjes samen en heb je een goede formule waar je mee aan de slag kan.

growexpert

Het is bijna het opnieuw uitvinden van een goede kweek. Ik denk wel dat iedereen zo zijn eigen middelen en expertise heeft, en je echt moet kijken wat voor jou het beste werkt. Zo ben ik zelf wat flexibeler in het voeden, omdat dit het beste is voor mijn plantjes.