U bent gezellig een avondje wezen stappen en u komt de volgende ochtend vroeg thuis en uw sleutels zijn kwijt. De schrik is enorm als u erachter komt dat u geen sleutels meer heeft. U bent ze misschien verloren of ze liggen gewoon nog in huis. Het gebeurt helaas regelmatig dat bewoners zonder sleutel thuiskomen. Het nadeel hiervan is dat u er op geen enkele mogelijkheid meer in komt. Het tijdstip is misschien te vroeg om bij de buren de reservesleutel te vragen. Of u heeft misschien helemaal geen reservesleutel bij de buren. U hoeft hierover absoluut niet in paniek te raken. Het enige wat u hoeft te doen is de slotenmaker Rotterdam bellen. Binnen een half uur sturen wij iemand langs om de deur van het slot te halen. U heeft bij ons nooit te maken met wachttijden. Wij vinden het belangrijk dat u zo snel mogelijk weer naar binnen kan.

 

Sleutels verloren in Rotterdam

 

U heeft vanochtend netjes de deur achter u op slot gedaan. Alleen bij thuiskomst kan u nergens meer uw sleutels vinden. De kans is aanwezig dat u onderweg uw sleutelbos verloren bent. De buren hebben helaas geen reservesleutel waardoor u er simpelweg niet in komt. Aarzel bij dit soort situaties niet en bel direct de slotenmaker Rotterdam. Binnen een half uur zijn wij ter plaatsen om u uit uw benarde situatie te redden. We proberen dit in eerste instantie zonder reparatie. Als dit niet meer mogelijk is worden de deursloten vervangen voor nieuwe betrouwbare alternatieven.

 

Preventief sloten vervangen Rotterdam

 

Als u sleutels verloren bent dan is dit geen prettig idee. In theorie kan een vreemde zo binnenkomen. Het enige wat hij wel moet weten is natuurlijk waar u woont. Eventueel kan u direct preventief uw sloten vervangen. Wij zorgen ervoor dat er een nieuw exemplaar met SKG keurmerk in komt te zitten. Dit kunnen wij zelfs midden in de nacht doen. Als we opgeroepen worden hebben we altijd deursloten op voorraad om bij een noodgeval in uw woning te plaatsen.

 

Sleutels kwijt Rotterdam centrum

 

Bent u in Rotterdam centrum sleutels kwijt? Geen probleem bel onze slotenmaker en we staan ook in Rotterdam centrum binnen een half uur voor uw voordeur. We gaan in eerste instantie proberen het slot te openen zonder beschadiging. Dit lukt in 96% van de gevallen. U kan direct weer naar binnen. Het gebeurt regelmatig dat de deursleutels nog op de tafel lagen. Gelukkig kon u dankzij de slotenmaker gewoon weer naar binnen. Wij raden u aan om niet te twijfelen en direct onze slotenmaker te bellen. Wij zorgen ervoor dat u zonder wachttijd zo snel mogelijk weer binnenkomt.