slotenmaker Amsterdam

Je hebt waarschijnlijk een probleem  gehad, je bent al je sleutels kwijt geraakt of je hebt jezelf buitengesloten. Een oplossing is om nieuwe sloten op de deur te plaatsen. Veel mensen verwachten het niet en zitten er vaak ertegen op maar er zijn genoeg bedrijven die je kan helpen een daarvan is slotenmaker Amsterdam

slotenmaker Amsterdam

Kluizen open maken met behulp van een specialist

Het openen van een goede anti diefstal kluis is hard werken met dubbele sloten, staalvezel en verstevigde randen. Alles om indringers zoveel mogelijk weerstand te bieden. Soms hebben ze zelfs vergrendeling mechanismen die bij impact vergrendelen. Kortom, het is hard werken en als het je lukt, is je kluis op den duur onbruikbaar. Daarom zijn er gespecialiseerde mensen bij slotenmaker Amsterdam die kennis hebben van het openen van kluizen. Houd er rekening mee dat je een slijptol het beste niet kunt gebruiken als er papier in de kluis zit dat vlam kan vatten of beschadigd kan raken. Een brandkast is makkelijker te openen omdat het slot vaak eenvoudiger en lichter is. Ze zijn niet bedoeld om de dieven buiten te houden, ze zijn bedoeld om de hitte buiten te houden.

Het vinden van een goede slotenmaker

voor het vinden van een goede slotenmaker Amsterdam moet je vooral dit vermijden:

  • Vaak werken onbetrouwbare slotenmakers via een tussenpersoon. De persoon die je belt is niet dezelfde persoon die u komt ontmoeten en die je slot maakt. 
  • Je herkent ze aan de naam “spoed” of “24-7”. 
  • Op de website kun je zien dat het geen lokaal familiebedrijf is, maar dat ze een netwerk hebben door het hele land (Mochten ze een website hebben überhaupt. 
  • Ze geven vooraf geen duidelijke prijzen. 
  • Ze werken meestal met vooraf bepaalde en standaard facturen, vaak hebben ze geen telefoonnummer op de factuur en worden ze gevraagd om vooraf te tekenen.