Het aantal tafels dat online word verkocht neemt iedere jaar weer toe. Steeds meer consumenten besluiten om tafels zoals de salontafels Enschede online te kopen in plaats van in de winkel.

Het kopen van de salontafels Enschede online bespaart de consumenten veel geld. Ze kunnen op internet snel de prijzen van meerdere winkels tegelijk vergelijken en zo zien welke goedkoper is. Hier komt ook nog bij te kijken dat de prijzen van salontafels Enschede online al lager liggen.

Een struikelblok voor het verkopen van salontafels Enschede was voorafgaande jaren dat consumenten het niet konden zien. Ze zagen wel afbeeldingen ervan maar niet de salontafels Enschede zelf. Veel consumenten waren bang om zo een miskoop te doen en dat de salontafels Enschede anders uit zou zien in het echt.

Door goede voorlichting door het consumentenbond zijn zulke struikelblokken voor een grote deel weggenomen bij consumenten. Als je salontafels Enschede online koopt heb je namelijk altijd 14 dagen zichttermijn. Je kunt zonder opgave van reden het terugsturen in die periode. Dit is in de wet vastgelegd en geld voor alle online verkopen. Een online winkel kan het dus nooit weigeren. Een gewone winkel kan wel zelfs bepalen of ze ene product terug nemen of niet maar een online winkel niet. Dit komt doordat je in de winkel daadwerkelijk het product zoals salontafels Enschede ziet en online niet.