Nieuw atlantis

Nieuw atlantisZoals jullie weten heb ik mijn broer een tijd geleden geholpen met het kopen van een buitenzwembad. Na het zien van dit zwembad wilde ik ook een gaan zwembad gaan kopen. Ik wilde een prachtig starline zwembad gaan laten bouwen. Vandaar dat ik een kijkje nam op de website van Nieuw atlantis. Simpelweg omdat mijn broer een prachtig buitenzwembad geleverd heeft gekregen door dit bedrijf. De kwaliteit en service van dit bedrijf was dus goed. Vandaar dat ik een uitgebreide kijk nam in hun assortiment. Ik bekeek de prijs van een starline zwembad. In vergelijking met andere aanbieders kwam nieuw atlantis al voordeligste naar voren!

Starline zwembad

Kwaliteit voor een mooie prijs!

Na de vergelijkingen in prijzen nam ik contact op met Nieuwatlantis. Van het een kwam dan ook het ander. Nu enkele maanden is mijn zwembad van starline dan ook eindelijk af. Ik heb top kwaliteit geleverd gekregen en dat voor zo’n mooie prijs. De service van nieuw atlantis was ook fantastisch. Alle werkzaamheden die zij verricht hebben werd van te voren gevraagd wat ik daar over dacht. Nieuw atlantis vroeg om alles toestemming en dat gaf mij een fijn en betrouwbaar gevoel. Het eindresultaat is naar mijn mening dan ook fantastisch. Wil jij een zwembad laten bouwen? Laat dit dan doen door Nieuw Atlantis!

Zwembad