Zoals de meeste van jullie weten heb ik geen groene vingers en laat ik het liefst alles doen door een deskundige. Daarom ben ik opzoek gegaan naar tuinaanleg Gouda voor mijn tuin. Zo kwam ik al snel uit op de website van het bedrijf Fluxtuinen. Op de website las ik verschillende positieve verhalen van klanten die hen tuin hadden laten opknappen door dit bedrijf. Hierdoor maakte ik een afspraak om deze onderneming een kijkje te nemen voor mijn tuin en misschien om hem te laten opknappen door hen. Een vriendelijke medewerker van dit bedrijf, kwam bij mij thuis en vroeg wat mijn wensen waren voor mijn tuin. Zo wilde ik weinig onderhoud hebben, maar wel wat planten ik mijn tuin hebben. Ook wilde ik graag een soort waterval hebben in mijn tuin. Deze medewerker noteerde mijn wensen en meet mijn tuin op. Na een paar dagen kreeg ik een tekening van mijn tuin te zien van dit bedrijf en een vrijblijvende offerte. De tekening zag er heel goed uit en de offerte viel mij reuze mee. Hierdoor besloot ik dat deze ondernemer mijn tuin mocht gaan veranderen. 

tuinaanleg

Een hele mooie tuin

De tuin is helemaal klaar door tuinaanleg in Gouda. De mensen van dit Fluxtuinen hebben echt zeer goed hen werk gedaan en mijn tuin ziet er beter uit dan ik mij kon voorstellen. Ook werken de mensen van dit bedrijf zeer vakkundig en weten zij heel goed wat zij moeten doen en hoe. Ik ben daarom zeer tevreden over het eindresultaat.

tuin