logoVandaag wil ik het gaan hebben over een misschien niet al te voor de hand liggend onderwerp, namelijk hoe kun je tapijtlijm het beste verwijderen. Ik ben op dit onderwerp gekomen omdat een collega hier laatst mee kwam. Er moest bij hem thuis een nieuw tapijt aangelegd worden. Hij had hier geen verstand van en zo zocht hij naar opties online. Ik zei dat ik hier zelf ook geen verstand van had maar het wel interessant vond om het te horen, ik hoop jullie ook.

tapijtlijmHij zei dat die eerst research had gedaan en het bleek dat tapijtlijm verwijderen niet moeilijk is. Hij kwam met een paar tips zoals het gebruik van cola of het gebruik van een plamuurmesje. Wanneer je de cola er een paar minuten in laten trekken verdwijnen de lijmresten vanzelf. Ook is tapijtlijm makkelijk te verwijderen met een plamuurmesje. Voor de lastige plekken kun je een spons gebruiken. Een nadeel hiervan is dat wanneer je het bijvoorbeeld op een trap doet het door de naden kan lekken. Hij vertelde dat hij hier niet op zat te wachten en wou het professioneel laten doen.

Lijmresten vakkundig laten verwijderen

Hij is uiteindelijk uitgekomen bij Zeb den Uyl. Dit bedrijf biedt alle diensten aan op gebied van vloerrenovatie. Hij zat desondanks zijn research nog met enkele vragen. Een medewerker van Zeb den Uyl gaf vriendelijk overal antwoord op en zo werd er uiteindelijk een offerte opgesteld. Mijn collega was lovend over de diensten en omdat hij zelf geen blog heeft vroeg hij aan mij om de website zebdenuyl.nl aan te prijzen, dus bij deze!

foto hond

Voor de projecten die Zeb den Uyl in het verleden uitgevoerd heeft klik op de afbeelding hierboven, want zij bieden nog veel meer diensten aan.