vsnm.nl

Een verhuislift is een handig hulpmiddel tijdens een verhuizing om grote en zware spullen veilig en gemakkelijk naar hogere verdiepingen te tillen, maar wat kost een verhuislift precies? 

Waarom een verhuislift? 

Een verhuislift is een speciaal apparaat dat wordt gebruikt om grote en zware voorwerpen, zoals meubels, naar hogere verdiepingen te tillen tijdens een verhuizing. Het is als een soort grote kraan die buiten het gebouw staat en omhoog en omlaag kan bewegen.

De verhuislift bestaat uit een platform dat aan een stevige mast is bevestigd. Het platform kan omhoog en omlaag worden bewogen met behulp van een motor. Op het platform is er genoeg ruimte om meubels en dozen te plaatsen. Een ervaren bediener bedient de lift en brengt de spullen veilig naar de gewenste verdieping. Het gebruik van een verhuislift bespaart tijd en energie, en vermindert het risico op blessures en is een handige toevoeging bij een verhuizing. Lees meer over verhuisliften op vsnm.nl

vsnm.nl

Verhuislift: de kosten op een rij

Bij de kosten van een verhuislift moet je rekening houden met de huurprijs, de kosten van de bediener en de verzekering. Daarnaast zijn er soms ook extra kosten waar je mee te maken krijgt, zoals transportkosten als de verhuislift naar jouw locatie moet worden vervoerd. 

Houd er rekening mee dat de kosten van een verhuislift meestal per uur worden berekend, dus het is belangrijk om een realistische schatting te maken van de tijd die je nodig hebt om jouw spullen te verplaatsen. Over het algemeen kun je rekening houden met een gemiddelde prijsrange van ongeveer € 75 tot € 150 per uur, maar dit verschilt dus per situatie, maar ook per verhuurbedrijf. 

Om te besparen op een verhuislift, kun je overwegen om het apparaat alleen voor de benodigde tijd te huren. Vergelijk prijzen bij verschillende verhuurbedrijven en vraag naar eventuele kortingen of speciale aanbiedingen.