lichten-spots

Er bestaan verschillende soorten ledverlichting waardoor je veel verschillende sferen kan creëren in je ruimte. Ook kun je kijken naar led verlichting overkapping dit zijn led spotjes voor in je overkapping. Maar dit kan natuurlijk ook gewoon in je keuken of in een andere ruimte geplaatst worden in je huis waardoor je wat simpeler licht kan creëren. Er bestaan dus ledlampen, maar dus ook spotjes in ledvorm. Ook zijn er led-strips verkrijgbaar en is vaak de kerstverlichting ook van ledlampjes gemaakt. Hierdoor heb je dus extreem veel keuze in welke ledverlichting jij in je huis wilt hebben en kun je ook heel veel verschillende stijlen uit proberen.

Verlichting in je overkapping

De verlichting in je overkapping zal in elke overkapping natuurlijk anders eruit zien. de meest voorkomende lampen in een overkapping zijn toch wel spots van ledlampen. Maar je kunt ook je led verlichting overkapping dimbaar maken. Hierdoor geef je toch een extraatje aan je verlichting waardoor je een bepaalde sfeer kan creëren, ook in je overkapping aan je huis. Ook kan je lampen in je overkapping aansluiten aan een soort afstandsbediening met verschillende kleurtjes. Hierdoor kan je dus ook verschillende kleurtjes en sferen maken. Dit kan bijvoorbeeld leuk zijn op themafeestjes en bijvoorbeeld op kinderverjaardagen. Hierdoor maak je je overkapping als een soort tweede woonkamer.

Verschillende trends van veranda’s

Veranda’s zijn al een lange tijd een goede oplossing voor een extra ruimte aan je huis. Je hebt door de jaren heen dus heel veel verschillende trends gezien waardoor het dus ook goed uitkomt dat er super veel keuzes in een veranda zullen zijn. Hierdoor is er voor iedereen wel wat moois. Er bestaan simpele veranda’s. Vaak worden die gewoon van hout gemaakt. Maar een opkomende trend van veranda’s zijn wat luxere veranda’s die je op afstand kunt bedienen. Hierbij kan je bijvoorbeeld het dak open en/of dichtklappen als het zonnetje schijnt. Door deze verschillende uitvoeringen kun je ook een hele andere sfeer aan je huis creëren.