Lampenmaster

Vipp lampen zijn bedacht door de man Holger Nielsen. Hij is geboren te Denemarken en heeft het merk opgericht in 1932. Hij had toen een metaalpers aangeschaft en zijn vrouw vroeg aan hem of hij een emmer kon maken voor haar kapperssalon. Zo is hij begonnen met de Vipp pedaalemmer. Inmiddels is dit merk dus uitgegroeid tot design lampen, keukens en badkamers.

Vipp lampen

Over de lamp

Inmiddels zijn er zeer veel Vipp lampen op de merkt. De lampen kunnen zowel binnenshuis als buitenshuis worden gebruikt. Je kunt deze lampen vinden op de website van Lampen Master. Zij hebben een zeer assortiment aan tafellampen, hanglampen en wandlampen. Wat alle Vipp lampen in gemeen hebben is dat ze een zeer strak en modern uiterlijk hebben en voornamelijk in de kleuren zwart, wit en grijs te verkrijgen zijn. Er zijn uiteraard meerdere kleuren zoals blauw en bruin, maar het grote deel bestaat uit zwart, wit of grijs. De wandlampen hebben ze voor zowel binnen als voor buiten. Deze lampen zijn door hun moderne uiterlijk in veel verschillende interieurs te plaatsen.

Meer dan lampen

Vipp lampen zijn meer dan alleen een lichtbron. Natuurlijk is dit ook zeer belangrijk maar het is een echte designer lamp die je aan het plafond kunt monteren of op tafel kunt zetten. Het zal een echte toevoeging zijn in het huis en je zult er ongetwijfeld vragen over krijgen. Iedereen zal benieuwd zijn wat voor lamp het is. Dan kun je zeggen dat je een echte Vipp lamp het staan of hangen.