Mijn broer heeft een eigen bedrijf en ook een kantoorpand. Hij wilde hier graag goede bedrijfsverlichting hebben en vroeg mij daarvoor te hulp. Omdat hij weet dat ik graag alles zoek op het internet en goed uitzoekt, wist die dat dit wel aan mij besteed was. Door goed te zoeken op het internet, kwam ik op een gegeven moment op de site van Inlicht terecht. Hier had ik meteen een goed gevoel bij en nodigde hen uit om een kijkje te nemen in de pand van mijn broer. Mijn broer vond het allemaal prima en vertrouwde compleet op mij. Op de dag van de afspraak, kwam een medewerker, van dit bedrijf, vriendelijk over en vertelde wat die allemaal voor het bedrijf kon betekenen. Zo liet hij verschillende bedrijfsverlichting zien en legde uit wat het beste was voor het bedrijf van mijn broer. Hij maakte een vrijblijvende offerte op. Deze offerte ging ik bespreken met mijn broer. Die was blij verrast over de lage kosten en gaf groen licht om alles waar te maken.

Bedrijfsverlichting

Ontspannen licht

De nieuwe bedrijfsverlichting is geplaatst en het personeel is erg blij met de nieuwe verlichting. Het bedrijf Inlicht heeft zijn werk echt goed gedaan en met veel precisie het verlichting geplaatst. Ook mijn broer is er heel erg blij mee en merkt dat, door het veranderen van het verlichting, de sfeer en werkprestatie beter is. Ook de energie kosten worden minder, want alle lampen zijn van led en dat scheelt weer in de kosten.

verlichting