Heb je je ooit afgevraagd wat makelaars eigenlijk doen om de hoge vergoeding te verdienen die ze betalen als ze een woning verkopen? Verkoopmakelaar Terneuzen helpt u ontdekken hoe ze u helpen uw huis op de markt te brengen, een verkoop binnen te halen en ervoor te zorgen dat het huis binnenhaalt.

– Een makelaar kan u een deskundig beeld geven van hoeveel uw huis waard is en het tegen de juiste marktprijs bepalen. Ze zullen gebruik maken van hun kennis van de lokale onroerendgoedmarkt en van de verkoopprijzen van andere lokale huizen zoals die van u uit het kadaster om u een nauwkeurig beeld te geven van waarvoor huizen zoals die van u verkopen en waarom u misschien voor meer of minder zou pitchen.

– Uw makelaar moet ervoor zorgen dat uw eigendom professioneel wordt gefotografeerd, een nauwkeurige plattegrond laten opstellen en een gedetailleerde, nauwkeurige en aantrekkelijke beschrijving van uw huis schrijven voor gebruik in de brochure, de etalage en op de grote vastgoedportalen.

– Uw makelaar regelt bezichtigingen van uw huis en begeleidt potentiële kopers door het pand om eventuele vragen of vragen van mensen te beantwoorden. Uw makelaar moet er ook voor zorgen dat uw eigendom veilig is wanneer ze na een bezichtiging vertrekken.

– Een belangrijk onderdeel van het werk van een makelaar is het managen van onderhandelingen en fungeren als tussenpersoon voor potentiële kopers en de eigenaar van een onroerend goed. Aanbiedingen moeten worden gedaan aan de makelaar, die ze doorgeeft aan de eigenaar en, op dezelfde manier, de reactie van de verkoper op een ingediend bod doorgeven.

– Als je eenmaal een bod hebt geaccepteerd of een bod hebt geaccepteerd, dan moet de makelaar een verkoopverklaring uitgeven aan de verkoper, de koper en hun advocaten, alle informatie die ze nodig hebben over elkaar en de advocaten van elke partij.

Zelf een huis verkopen in Terneuzen? Bezoek dan eens onze website.