Rijssen is een klein stadje in de provincie Overijssel. Het is een van de dertien gemeenten in Twente. Rijssen heeft een zeer succesvolle economie, met name te danken aan alle winkels die deze stad te bieden heeft. Woonwinkel rijssen, meerdere juweliers en erg veel kledingwinkels. Dit en meer is te vinden in het bruisende centrum van Rijssen. Rijssen heeft een rijke historie en dit is overal in de stad terug te zien. Geniet van de prachtige gebouwen en de rustige sfeer die deze stad te bieden heeft. Voordelig is dat het geen grote toeristische trekpleister is, je kan dus op je gemakje door de stad slenteren.

Cultuur snuiven in Rijssen

Heb je geen zin om woonwinkel rijssen, kledingwinkels of juweliers te bezoeken? Geen zorgen! Ook op het gebied van cultuur heeft dit unieke, karakteristieke en pittoreske stadje veel te bieden. Je kan de hele dag rondlopen in deze prachtige plaats zonder je ook maar één moment te hoeven vervelen. Hiernaast zijn de inwoners buitengewoon vriendelijk, iets wat je vaker ziet in kleinere steden en dorpen. Dit komt deels omdat ze niet de hele tijd met grote toeristische groepen te maken hebben, en ouderwetse dorpelijke vriendelijkheid. Kortom, Rijssen is the place to be! Of het nou voor een weekendje weg is of voor een uitje met je team, hier vind je voor ieder wat wils!

Het afronden van de dag

Na een hele dag rondlopen musea bezoeken en cultuur snuiven ben je waarschijnlijk moe aan het worden. Als je geluk hebt is het een lekkere warme, zomerse dag. Strijk rond een uur of vijf neer op een terrasje wat heerlijk in de zon zit. Bestel een lekker drankje en kijk naar voorbijgangers. Dit is voor veel mensen een leuk tijdverdrijf als ze op een terrasje zitten. Bestel een klein hapje om weer op energie te komen, want het kan zijn dat je na de borrel de stad weer in gaat om een geschikt tentje te vinden voor het avondeten. Dat is het perfecte einde van een heerlijk dagje uit in Rijssen.