Zonnerij.nl

Zonnerij.nlDoor de jaren heen was mijn screendoek verouderd, maar de mechaniek van het bestaande screen was nog in orde. Het enigste wat ik dus moest doen was een nieuw screendoek kopen. Maar waar kon ik een kwaliteit doek vinden voor mijn screen? Natuurlijk op het internet. Zodoende nam ik een kijkje op het internet, met de intentie een kwaliteit doek te vinden voor mijn screen. Uiteindelijk belandde ik dan ook in de webshop van de Zonnerij!

Screendoek

Geweldige aanbieder

Ikzelf had nog nooit gehoord van het bedrijf de Zonnerij. Nou eenmaal terecht gekomen in deze webshop kon ik mijn ogen werkelijk waar niet geloven. Via deze webshop had ik de mogelijkheid om vele zonnen werende producten aan te schaffen. Zie hieronder de aangeboden producten:

  • Zonwering binnen(luxaflex en velux)
  • Zonwering buiten( Markiezen, windscherm en zonneschermen)
  •  Rolluiken
  • Overkapping
  • Vlaggen en masten
  • Losse onderdelen

Tijdens het bekijken van het assortiment kwam ik terecht bij de doeken voor screens. Ik had via deze website de mogelijkheid om een eigen kleur doek te kiezen. Ook kon ik zelf de maten van het doek aangeven. Uiteindelijk heb ik dan ook een rood doek voor mijn screen besteld bij het bedrijf Zonnerij.

Mechaniek

Goede service

De service van de Zonnerij is naar mijn mening erg goed. Simpelweg omdat het doek geheel naar mijn wensen is ontworpen. Ook werd het doek zo’n drie dagen na bestelling al bij mij thuis afgeleverd. Wanneer u opzoek bent naar zonwerende artikelen, producten en/of onderdelen? Dan is Zonnerij het juiste adres voor u. Hier vind u werkelijk alles wat betrekking heeft op het weren van de zon!