nobel_sauna_150cAl een tijd lang had ik een top idee in mijn hoofd, ik hoefde alleen toen nog te zorgen dat het waar gemaakt kon worden en daar heb ik toen ook alles aan gedaan. Ik wilde super graag een eigen infraroodsauna thuis hebben, dit komt omdat ik na een dag in een welness centre er helemaal weg van was en er wel vaker in zou willen. Ik ben eens op onderzoek uitgegaan en al vrij snel vond ik een super goede website van een ervaren bedrijf die hier al erg lang ervaring mee had en mij dus goed kon helpen.

Elke week genieten

Natuurlijk kost het wel wat om zo een infraroodsauna aan te schaffen maar daar heb ik ook een tijd voor gespaard, na een paar maanden was het eindelijk zo ver en kon ik mijn droom waarmaken met hulp van het bedrijf. Ze zijn langs geweest om alles op te meten zo dat het alleen nog geplaatst hoefde te worden en dat was al vrij snel. Toen hij eenmaal gebruiksklaar was heb ik hem meteen getest en ik was er helemaal weg van. Geen moment heb ik er spijt van gehad.

De juiste keuze

Na flink sparen en nadenken over deze aanschaf heb ik er nog steeds geen moment spijt van gehad en kan ik elke week genieten van mijn eigen heerlijke sauna thuis zonder ervoor de deur uit te hoeven. Nu mijn droom uit is gekomen ga ik nog meer genieten als voorheen, mede dankzij mijn super heerlijke sauna.nobel_sauna_180