teakmeubel

teak meubelsGoedemorgen beste lezers, fijn dat jullie weer de tijd vrij hebben genomen om een artikel van mij te lezen. Het onderwerp van vandaag gaat over teak meubels. Nu ben ik benieuwd wat jullie hiervan allemaal weten en of jullie dit ook in je woonkamer hebben staan? Ik ben zelf enorm gek op dit type hout, het liefst zit ik mijn hele woonkamer ermee vol. Ik vind het dan ook een goede ontwikkeling dat steeds meer mensen dit type houtsoort gaan gebruiken.

Wanneer je hier zelf online naar op zoek gaat zul je zien dat de prijzen al snel kunnen oplopen. Dit terwijl het geen duur product is. Je betaald natuurlijk wel voor een mate van kwaliteit, maar je moet het dan ook zien als een investering. Omdat ik door de jaren heen al veel aankopen heb gedaan omtrent meubels weet ik de goede sites vaak snel te vinden. Vandaag wil ik er dan weer eentje met jullie delen, namelijk de website wortman.nl.

 

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

wortmanIk moet eerlijk zeggen dat de site van Wortman erg hoog in mijn lijstje staat. Ik dan ook al meerdere vrienden van mij gewezen op deze site. Vooral ook omdat de foto’s er erg duidelijk op worden afgebeeld. Ik zal er dan ook enkele toevoegen aan dit blog zodat jullie dit zelf kunnen bevestigen.

Zo had ik hier enkele maanden geleden een salontafel gekocht. De oude van mij was namelijk toe aan vervanging. Hij was deels beschadigt maar ik wou ook gewoon een nieuwe teak meubels. Dit was dan dus een goede oplossing. Omdat ik specifieke wensen had, gaf ik deze door aan een medewerker van Wortman. Hij gaf duidelijk antwoord op mijn vragen en zei dat het geen probleem was om zo’n tafel te maken.

teakmeubelIk moet zeggen dat zo’n tafel op maat een echte aanrader is. Ik heb het inmiddels al aan meerdere mensen laten zien en zij zijn er allen zeer lovend over.